792.01: Nota's betreffende de geschiedenis van de Belgische Werkliedenpartij (BWP) in Turnhout voor de Eerste Wereldoorlog. Handschrift. - BWP-afdeling Turnhout
"Collection: 792: 792: BWP-afdeling Turnhout; Level of description: File; Series: 792: BWP-afdeling Turnhout"