Geschiedenis van het eigen volk : de vreemdeling in België van de prehistorie tot nu - Morelli, Anne (Leuven: Kritak, 1993)
"Oorspronkelijke titel : Histoire des étrangers et de l'immigration en Belgique de la préhistoire à nos jours"