Alles wat je altijd wilde weten over transgenders maar nooit durfde te vragen - Bambust, Fran; De Roover, Dennis; De Wispelaere, Leen (Gent: Çavaria, 2016)
"Redactie: Fran Bambust, Dennis De Roover, Leen De Wispelaere Fonds Suzan Daniel (FSD)"