Transgenders helpen in het heteronormatieve India: Lynn Beirlaen verbleef bij ngo 'MaruthaMuthu Trust' - De Vos, Peter (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Peter De Vos Fonds Suzan Daniel (FSD)"