fo027209: NCOS project 1695-Oprichting van een confituurfabriekje en verbetering van een nutrioneel centrum, Zaïre - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1695; Kleurenfoto, van het gebouw van Arofruits in aanbouw. Rechts op de heuvel zie je de volkswijk Bagira waar de meisjes die werken in Arofruits wonen, 1988. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/86; Projectnaam: Oprichting van een confituurfabriekje en verbetering van een nutrioneel centrum; Series: Projectnummer: 1695; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/86; Projectnaam: Oprichting van een confituurfabriekje en verbetering van een nutrioneel centrum; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"