af017843: Forumdebat over: "Havenproblemen in de Delta" - De Voorzorg; Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde
"Affiche uitgegeven in 1969 door de Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor een debat over Havenproblemen in de Delta. Tekst: VOLKSHOGESCHOOL I.E.V. FORUMDEBAT. Drs. M. VERBURG — lid van de Nederlandse Eerste Kamer — directeur van het Economisch Technologisch Instituut van Zeeland, Dr. M. ANCELIN — docent aan de R.U.G. — medeontwerper van het project Zeestad, Lic. B. COOLS — beheerder van de Vereniging voor het Streekplan Schelde-Dijle over: Havenproblemen in de Delta. Wanneer? donderdag 17 april 1969 te 20u.30. Waar? Auditorium van het Archief en Museum voor het Vlaamse Cultuurleven, Minderbroedersstraat 22, Antwerpen. Toegangsprijs: 5 fr. Drukk. «De Voorzorg», Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"