af005107: Een kritische stem wordt niet overal op prijs gesteld. Vluchteling word je niet uit vrije wil - Bruninx, Karl; Vluchtelingenwerk Vlaanderen; De Gryse, Pieter
"Affiche van Karl Bruninx uitgegeven in 2009 door Vluchtelingenwerk Vlaanderen voor solidariteit met asielzoekers. Afbeelding: Phara de Aguirre. Tekst: Een kritische stem wordt niet overal op prijs gesteld. Journalisten stellen kritische vragen en wij vinden dat normaal. In Wit-Rusland kan één kritische vraag dodelijk zijn. Wil je meer weten over vluchtelingen en hun verhaal? Ga naar www.vluchtelingenwerk.be. Vluchteling word je niet uit vrije wil. Vluchtelingenwerk Vlaanderen. VU: Pieter De Gryse - Gaucheretstraat 164 - 1030 Brussel — Foto: Karl Bruninx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"