af007850: Leve de zegevierende strijd voor vrijheid en onafhankelijkheid van Vietnam, Laos en Kambodja - Komitee voor Solidariteit met de Indochinese Volkeren; De Roeck, Marie Louise
"Affiche uitgegeven in 1972 door het Komitee voor Solidariteit met de Indochinese Volkeren voor solidariteit met Indochina (Vietnam, Laos en Cambodja). Afbeelding: gewapende mannen die oprukken en een vliegtuig van de USA dat neerstort. Tekst: Leve de zegevierende strijd voor vrijheid en onafhankelijkheid van Vietnam, Laos en Kambodja. 4 nov. 1972 Antwerpen vertrek14 u St Jansplein. Betoging ingericht door het Komitee voor Solidariteit met de Indochinese Volkeren. Verantw. uitg. M.L. De Roeck, Augustijnenstr. 1, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"