Het arbeiderstoezicht : studie voorbereid met het oog op het Syndikaal Kongres van 17 februari 1924 - de Brouckère, Louis (Brussel: Syndikale Kommissie van België, 1924)
"FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"