Migratie en asiel : vluchten kan niet meer. Syntheserapport van een onderzoeksproject inzake hetmigratie- en asielbeleid in België - Wets, Johan (Brussel: Koning Boudewijnstichting, 2001)
"Johan Wets BMLIK"