af002360: Alfons Laridon - SP; Laridon, Alphonse (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Oostende) voor de parlementsverkiezingen en provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Alfons Laridon. Tekst: ALFONS LARIDON LIJSTTREKKER KAMER LIJSTDUWER PROVINCIE SP met z'n allen vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"