fo028458: Alexanderplatz - Stone, Cami; Stone
"Zwart-witfoto van mannen die op een bank zitten op straat, één man leest de krant. Berlijn, Alexanderplatz. Jaren 1920. Cami Stone. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"