aft006625: Fototentoonstelling Fotografie aan zee - Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK); ATB De Natuurvrienden; Polak, Jos
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK) en de Arbeiderstoeristenbond (ATB) De Natuurvrienden voor de fototentoonstelling Fotografie aan zee. Tekst: Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen, A.T.B. DE NATUURVRIENDEN. FOTOTENTOONSTELLING FOTOGRAFIE AAN ZEE. DIVERS WEK verzorgd door DEMOTEAM - FOTOGROEP 55 PLUS - FLASH TEMSE - GAMMA - J.E.P. DEURNE - MIKPUNT - RONAT. VISSERSHUIS - Westhinderstraat 13 8670 OOSTDUINKERKE. Van 8 juli tot 15 augustus 1995. Toegang vrij. V.U. Jos Polak - p/a. Provinciestraat 53 2018 Antwerpen - vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"