af004521: Werkgevers zoekt gy bedienden? Bedienden zoekt gy een betrekking? - Pauwels, Wilhem; Établissements Jean De Vos; Nationale plaatsingsdienst voor bedienden
"Affiche van Wilchar (Willem Pauwels) uitgegeven in 1938 door de Nationale plaatsingsdienst voor bedienden voor arbeidsbemiddeling. Afbeelding: vrouw en man onderweg naar man zittend aan bureau in fabrieksgebouw. Tekst: Werkgevers zoekt gy bedienden? Bedienden zoekt gy een betrekking? Wendt u tot den Nationalen plaatsingsdienst voor bedienden. Officieel – Kosteloos. Gedrukt door Les Établissements Jean De Vos, s.a. Vorst-Brus. Téléph. 44.01.28. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"