Liberalisme, socialisme en katholieke staats- en maatschappijleer. Deel 1 : Katholieke staats- en maatschappijleer: - Aalberse, P.J.M. (Leiden: Futura, 1908)
"vrij bewerkt naar Heinrich Pesch, S.J. door Aalberse, P.J.M."