fo009906: Achille Van Acker decoreert Ijslandvaarder - Anvers-Presse; Defraene, Nestor
"Zwart-witfoto van Achille Van Acker die een Ijslandvaarder decoreert in Koksijde, 8 augustus 1948. Opschrift achteraan: Ijslandvaarders gedecoreerd te Koksijde. Zaterdag trok minister Van Acker naar de kust, waar hij te Koksijde 16 kloeke oud-Ijslanders decoreerde. Hier ziet met een der oude taaien het ereteken in ontvangst nemen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"