aft006758: Supportersclub Billy Liles Oud-Turnhout organiseert ten voordele van de aktie Levenslijn 1994 een kwisavond - Supportersclub Billy Liles Oud-Turnhout; Van Gorp, Jan
"Affiche uitgegeven in 1994 door de supportersclub Billy Liles Oud-Turnhout voor een quiz. Tekst: Hallo, upportersclub Billy LILES Oud-Turnhout organiseert ten voordele van de aktie LEVENSLIJN 1994 een KWISAVOND VRIJDAG 11 MAART. Zaal GILDENHUIS Oud-Turnhout. Onderwerp: algemene kennis, TV, film, muziek, foto, sport, motorsport. Ploegen van 4 of 5 personen (meerdere ploegen per vereniging zijn mogelijk). Inschrijvingen aan 100 frank per persoon bij: — BLOCKX Celest (014/45.34.29) — GORIS Peter (014/45.16.57). Inschrijvingen graag voor 1 maart 1994. Sportieve groeten, Tot dan. Vrij van zegel: Art. 198/6. Ver. Uitg.: J. Van Gorp - Draaiboom 6 - 2360 Oud-Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"