Verkiezingsprogramma 21 mei 1995 - Tobback, Louis (Brussel: SP, 1995)
"Verkiezingscongres gehouden te Gent op 14 mei 1995Versie goedgekeurd door de resolutiecommissie van 9 mei 1995 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"