fo001426: 1 mei, Brussel - De Well, J.
"Zwart-witfoto van de prominenten in de 1 meistoet. Brussel, Adolf Maxlaan: 1 mei 1948: o.a. Paul-Henri Spaak, Fernand Brunfaut. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"