fo005080: Léon-Eli Troclet met Daniel Mayer - De Well, J.
"Zwxart-witfoto van Léon-Eli Troclet samen met Daniel Mayer, 18 januari 1948. Opschrift: Minister van Arbeid en Sociale Voorzorg, Troclet hersteld van een auto-ongeval, ondertekent met Daniel Mayer, Franse Minister van Arbeid de overeenkomst met Frankrijk op gebied van de Sociale Veiligheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"