af017880: Fototentoonstelling Kleurfotografie verzorgd door René De Witte - Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK); Fotogroep 55 plus; ATB De Natuurvrienden; Polak, Jos
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK), de Fotogroep 55 Plus en de Arbeiderstoeristenbond (ATB) De Natuurvrienden Kiel voor de fototentoonstelling Kleurfotografie. Tekst: Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen FOTOGROEP 55 PLUS en A.T.B. DE NATUURVRIENDEN Afd. KIEL. FOTOTENTOONSTELLING KLEURFOTOGRAFIE verzorgd door René DE WITTE. Zaal INFO - St. Bernardsesteenweg 169 2020 ANTWERPEN. Van 1 februari tot 28 februari 1995. Toegang vrij tijdens de kantooruren. V.U. Jos Polak - p/a Provinciestraat 53 2018 Antwerpen - vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"