te005328: Kindertekening Spaanse Burgeroorlog - Ganaspa, Eduardo
"Potloodtekening gemaakt door een elfjarig kind tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). Luchtaanval op een auto van het Rode Kruis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"