fo034069: Staking 1936 - Graphopresse
"Zwart-witfoto genomen tijdens de stakingen van 1936 aan de poort van Constructions Electriques Belges, vermoedelijk te Charleroi. Werknemers die weigeren de fabriek te verlaten versus stakers, 13 juni 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"