Zelforganisatie van migranten : een tijdelijk fenomeen of een definitieve oplossing om integratie te bevorderen? - Brackeva, Marie-Paule (Gent: RUG, 1993)
"Marie-Paule Brackeva Licentiaatsverhandeling, RUG. - Met bibliografie"