56e Congres : 9-10 october 1937 : verslag over de houding der BWP ten opzichte van de andere partijen en Verklaringsontwerp - Buset, Max (Brussel: BWP, 1937)
"door Max Buset FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"