fo008798: Papierfabriek - Dietens, P.
"Zwart-witfoto van het solarium voor het mannelijk personeel van de papierfabriek SA Des Papeteries des Virginals in Brussel, jaren 1960. Opschrift achteraan: Divisions de Bruxelles. Un coin du solarium Messieurs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"