fo023100: Jean-Luc Dehaene, Johan Leman, Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Jean-Luc Dehaene, ? en Johan Leman (directeur van het Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding) tijdens een debat of persconferentie. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"