Band tussen school en huis (Antwerpen: Stedelijk onderwijs)
"Voorlichtingsblad voor de ouders Recuperatie van de titel van het blad dat al 28 jaar bestaat maar jarenlang opgeslorpt werd door het jeugdblad 'Brabo'. Het eerste nummer verscheen in juli 1945 onder de titel 'Band tusschen school en huis'"