Une vie de pain : faire, penser et dire le pain en Europe - Macherel, Claude; Zeebroek, Renaud (Bruxelles: Crédit Communal, 1994)
"Sous la direction de Claude Macherel et Renaud Zeebroek Uitgegeven t.g.v. de tentoonstelling Brood doet leven te Brussel van 16 december 1994 tot 19 februari 1995"