af001550: Pros Matthys - SP; Van Puyvelde, Edi (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door Socialistische Partij (SP) (Sint-Niklaas) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Pros Matthys. Tekst: Pros Matthys Senaat 1ste plaats SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"