mb000524: Interview met Albert Gelens over zijn beleving van de schafttijd als havenarbeider - Vermandere, Martine; Gelens, Albert
"Interview afgenomen in het kader van het project Schafttijd. Getuigenissen over de lunchpauze op het werk FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"