Riskant vrijen door gebrek aan eigenwaarde. Zelfwaardering en appreciatie van anderen zijn van levensbelang - Sweetlove, Patrick (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Patrick Sweetlove Fonds Suzan Daniel (FSD)"