pk001005: Léon Gambetta
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het portret van Leon Gambetta. Onderaan : mensen nemen afscheid van Gambetta die in een luchtballon stapt. Rechts : een deel van het gezicht van de Marianne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"