Voor een duurzaam gemeentelijk ontwikkelingsbeleid : handleiding voor een gemeentelijke solidariteitswerking met de Derde Wereld (Gent: NCOS-Oost-Vlaanderen, 1992)
"Werkgroep Gemeentelijk Ontwikkelingsbeleid Provinciaal Komitee N.C.O.S. Oost-Vlaanderen Hoofdstuk 4 Beginnen bij het begin... bestaat uit NCOS-uitgave De beleidsnota ontwikkelingssamenwerking : instrument voor een beter gemeentelijk ontwikkelingsbeleid."