fo027715: NCOS project 1411- Centrum voor gezondheidsvorming te Kangu, Zaïre - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1411; Kleurenfoto, van eenmedewerker aan het project. NCOS project 1411- Centrum voor gezondheidsvorming te Kangu, Zaïre, 1983-1986. Een realisatie van Centre Promotion de la Santé. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/84; Projectnaam: Centrum voor gezondheidsvorming te Kangu; Series: Projectnummer: 1411; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/84; Projectnaam: Centrum voor gezondheidsvorming te Kangu; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"