af000583: Startdag. JNM. Je bééstigste jeugdbeweging! - JNM
"Affiche uitgegeven in 2009 door de Jeugdbond voor Natuur en Milieu (JNM) voor ledenwerving. Tekst: Startdag. JNM. Je bééstigste jeugdbeweging! Ook bij jou in de buurt: JNM (Jeugdbond voor Natuur en Milieu) is een jeugdbeweging voor iedereen tussen 7 en 25 jaar. Voel je je op je gemak in de natuur? Is het milieu voor jou geen koude soep? Maak dan snel kennis met ons tijdens het startweekend (19 & 20 september). Op www.jnm.be/startdag kom je te weten wat er bij jou in de buurt te doen is. Jeugdbond voor Natuur en Milieu vzw - info@jnm.be - tel. 09/223 47 81 - V.U.: Kortrijksepoortstraat 192, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"