af017888: Fototentoonstelling Landschappen reeks II verzorgd door Flash - Temse - Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK); ATB De Natuurvrienden; Polak, Jos
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK) en de Arbeiderstoeristenbond (ATB) De Natuurvrienden voor de fototentoonstelling Landschappen reeks II. Tekst: Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen, A.T.B. DE NATUURVRIENDEN. FOTOTENTOONSTELLING LANDSCHAPPEN reeks II verzorgd door FLASH - TEMSE. Zaal Molter - Provinciestraat 53 2018 ANTWERPEN. Van 15 juni tot 15 juli 1994. Toegang vrij tijdens de kantooruren. V.U. Jos Polak, - p/a Provinciestraat 53 2018 Antwerpen - vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"