Schuilen in de schaduw : een sociologisch onderzoek naar de sociale constructie van verblijfsillegaliteit - Devillé, Aleidis (Leuven: KUL, 2008)
"Aleidis Devillé Proefschrift tot het verkrijgen van de graad van Doctor in de Sociale Wetenschappen"