Rede van F. Domela Nieuwenhuis gehouden in de Tweede Kamer bij de beraadslaging over het wetsvoorstel over vrouwen- en kinderarbeid - Domela Nieuwenhuis, Ferdinand ([S.l.]: [s.n.], 1889)
"Bijvoegsel bij Recht voor Allen van 24 en 25 maart 1889"