fo001242: Begrafenis Franz Tielemans
"Zwart-witfoto van de rouwdienst tijdens de begrafenis van Franz Tielemans. Toespraak Leo Collard. Leuven, Stadhuis, 24 december 1962. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"