te004140: Verkiezingspraatjes II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/03/29))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een syndicalist die te veel water in de ton doet zodat deze overloopt. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 29 maart 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"