Veilig voedsel : hoe houden we het bij?

Bibliographic Details
Main Authors: De Meyer, Magda (inleiding), Beguin, Jean-Marie (inleiding)
Institution:Amsab-Institute of Social History
Format: TEXT
Language:Dutch
Published: Brussel: OIVO 1998
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/10796/9FE48F60-B1E7-42C4-9B20-48FF37B95B5C
_version_ 1771653113391874052
author De Meyer, Magda
Beguin, Jean-Marie
author_facet De Meyer, Magda
Beguin, Jean-Marie
author_role inleiding
inleiding
collection Amsab-ISH Collections
format TEXT
id 9FE48F60-B1E7-42C4-9B20-48FF37B95B5C
institution Amsab-Institute of Social History
language Dutch
physical 48
brochure
publishDate 1998
publisher Brussel: OIVO
spellingShingle Veilig voedsel : hoe houden we het bij?
voeding
De Meyer, Magda
Beguin, Jean-Marie
title Veilig voedsel : hoe houden we het bij?
topic voeding
url https://hdl.handle.net/10796/9FE48F60-B1E7-42C4-9B20-48FF37B95B5C