Veilig voedsel : hoe houden we het bij?
Main Authors: | De Meyer, Magda (inleiding), Beguin, Jean-Marie (inleiding) |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Brussel: OIVO
1998
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/9FE48F60-B1E7-42C4-9B20-48FF37B95B5C |
Similar Items
-
Van boer tot bord : veilig voedsel voor de Europese consument
Published: (2005) -
Voedsel onder WTO-vlag
Published: (2002) -
Gezocht : voedsel voor de toekomst
by: Zwart, Tjitske Anna, et al.
Published: (2018) -
De veilige voedselkrant : geen blad voor de mond
by: Aertsen, Jan, et al. -
Tsjernobyl : hoe is het nu met ons eten? Stralenlijst voor in de boodschappentas met 178 gemeten produkten en veel elgemene informatie over radioaktiviteit in voedsel
Published: (1988)