te004044: Met den verkeerde getrouwd - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/11/18))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een bruidspaar met pastoor, de bruidegom is heel verbaasd dat de ring door de pastoor aan de vinger van de bruid wordt geschoven. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 18 november 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"