fo008569: Congres CMB - Robyns
"Zwart-witfoto van het 50ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Luik, 19 tot 21 juni 1970. V.l.n.r. o.a. Jozef Magé, Etienne Davister, Gustaaf Wallaert en Georges Debunne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"