fo018251: Hendrik de Man als spreker - Photo Robyns
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man als spreker aan een tafel met achter hem het bureau met o.a. vlnr.: ?, Isidore Delvigne, Léon-Eli Troclet, ?, Jules Merlot, ?, ?, ?. Luik, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"