fo027804: NCOS project 795, Verbeterde landelijke woningen in de tropen, Zaïre - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 795; Kleurenfoto, van een mooi afgewerkt huisje. NCOS project 795, Verbeterde landelijke woningen in de tropen, Zaïre, 1978-1984. Een realisatie van KEMOS; Kerngroep Merksemse ontwikkelingssamenwerking Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/1979; Projectnaam: Verbeterde landelijke woningen in de tropen; Series: Projectnummer: 795; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/1979; Projectnaam: Verbeterde landelijke woningen in de tropen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"