50 Jaar Meistraat : Stedelijk Instituut voor Technisch Onderwijs nr. 2 (Antwerpen: Stedelijk Instituut voor Technisch Onderwijs; Stad Antwerpen, 1972)
"Gedenkboek uitgegeven ter gelegenheid van het 50-jatig bestaan van het Stedelijk Instituut voor Technisch Onderwijs nr. 2"