fo003041: Transportarbeidersbond - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van het transporthuis met propaganda voor 7 - 40 uren, 16 oktober 1937. Opschrift op gevel: Dit is't werk van mijn bond. De B.T.B. is de eenige organisatie van alle transportarbeiders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"