De toekomst staat op het spel : beschouwingen over het problematische karakter van de huidige maatschappij - Hoefnagels, Harry; Callens, Ivo; van Esch, Geert; Janssen, Raf; Klaassen, Cees; de Reuver, Geert; Verhoeven, Theo (Kapellen: De Nederlandsche Boekhandel, 1975)
"Harry Hoefnagels i.s.m. Ivo Callens, Geert van Esch, Raf Janssen, Cees Klaassen, Geert de Reuver, Theo Verhoeven"